dinsdag 31 juli 2012

Handige trucjes


Er zijn genoeg handige trucjes, maar aan de meeste moet je maar nét denken. Hierbij een aantal handige trucjes die ik nog niet kende!

zondag 29 juli 2012

Series


Er zijn zo veel series die je kunt volgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaag vertel ik je over de series die ik volg!

zaterdag 28 juli 2012

Crest Whitestrips Supreme


Witte tanden zijn mooi, vandaar dat ik ook heel graag super witte tanden wil hebben. Helaas zijn die van mij niet zo wit als ik zou willen, dus help ik mijn tanden graag een handje, dus bestelde ik Crest Whitestrips Supreme, dé trent in Amerika.

vrijdag 27 juli 2012

Inspiratie: Kristen Stewart


Kristen Stewart is de laatste tijd niet meer uit de media te slaan, zowel positief (Snow White) als negatief (het vreemdgaan-incident). Vandaar dat ik Kristen nu op een andere manier wil laten zien, en wel als inspiratie. Enjoy!

donderdag 26 juli 2012

NOTD: Catrice - King Of Greens


Vandaag heeft mijn zusje voor de allereerste keer mijn nagels gelakt (ja, ik heb haar ook verslaafd gemaakt aan nagellak, haha!). Zij mocht kiezen welke kleur, dus nu loop ik rond met een mooi groen lakje van Catrice!

woensdag 25 juli 2012

dinsdag 24 juli 2012

Dove Maximum Protection


Dove heeft sinds kort een nieuwe deodorant genaamd Maximum Protection. Deze anti-transpirant deodorant zou je een maximale bescherming moeten geven, tot wel 48 uur. Het is bedoelt voor 'vrouwen die zoeken naar maximale bescherming tegen transpiratie en optimale verzorging van de okselhuid'.

maandag 23 juli 2012

zondag 22 juli 2012

NOTD: O.P.I. - Austin Tatious Turquoise


Vandaag heb ik Austin Tatious Turquoise van O.P.I. op mijn nagels. Dit was mijn allereerste nagellak van O.P.I. en heeft mij er helemaal verslaafd van gemaakt!


zaterdag 21 juli 2012

Anti Muggen Tip: Avon


Muggen. Niemand is er dol op. Er zijn ongelofelijk veel middeltjes voor te koop, maar niks werkt (bij mij niet in ieder geval). Totdat ik een aantal jaren geleden Avon gebruikte...

vrijdag 20 juli 2012

Zweet


Zweet. De meeste mensen vinden het maar vies, maar wist je dat je zweet om te overleven? Mensen zweten namelijk om hun lichaamstemperatuur op peil te houden. Hiermee voorkomt je lichaam zelf dat je oververhit raakt. Maar waarom zweten we dan? Zweet zijn kleine druppeltjes vocht die via je poriën naar buiten, uit je lichaam, komen. Doordat je huid nat wordt, koel je sneller af. Dit is (bijvoorbeeld) te vergelijken met het net onder de douche vandaan komen en voor/onder een ventilator gaan staan. Dit is dé manier om je lichaamstemperatuur snel te laten dalen. Gelukkig weet je lichaam dit ook!


donderdag 19 juli 2012

Synthetische Feather Extensions



Een tijdje terug kwam ik in aanraking met feather extensions. Feather extensions zijn letterlijk extensions gemaakt van veren.



woensdag 18 juli 2012

NOTD: Essence - Where Is The Party?


Afgelopen week heb ik - uiteraard - gebruik gemaakt van de nagellak-aanbieding bij Kruidvat. Een van de nagellakjes die ik heb meegenomen, is "43 WHERE IS THE PARTY?" van Essence. Dit is een mooi duochrome lakje dat de kleuren paars en groen laat zien, afhankelijk van hoe het licht er op schijnt.

dinsdag 17 juli 2012

O.P.I. Drip Dry


Vind je het ook altijd zo irritant dat je net je nagels mooi hebt gelakt, maar dat het dan nog zo lang duurt voordat je er alles mee kunt doen zonder dat je nagellak er meteen weer af ligt? Drip Dry van O.P.I. brengt hier verandering in!

maandag 16 juli 2012

Inspiratie: Half-updo's van celebrities



Nadat ik gisteren al wat voorbeelden heb laten zien van celebrities die hun haar geheel omhoog hadden gedaan, heb ik nu een aantal voorbeelden van celebrities met half-updo's. Enjoy!

zondag 15 juli 2012

Inspiratie: Updo's van celebrities


Je kunt je haar heel mooi los dragen of in een staart, maar dat het ook op een andere manier kan, dat laten de celebrities goed zien. Vandaag geef ik je een paar voorbeelden.

zaterdag 14 juli 2012

How to: Vlechten



Ik heb lang haar en vind het lastig om er iets leuks mee te doen. Vandaar dat ik vaak een staart of knotje draag, zeker met dit warme weer. Als het wat kouder is, dan draag ik ook graag mijn haar los. Maar nu is er nog iets leuks wat je met lang haar kunt doen: vlechten!

vrijdag 13 juli 2012

Vrijdag de dertiende



Uhoh, vandaag is het vrijdag de dertiende! Iedereen weet dat vrijdag de dertiende als ongeluksdag wordt beschouwd, maar waarom is dit eigenlijk?

donderdag 12 juli 2012

Dove Color Care - Shampoo en Conditioner



Dove heeft sinds kort twee nieuwe producten in haar assortiment: de Color Care Shampoo en Conditioner. Deze producten zouden je haar voeden, zodat je haarkleur er langer levendig uitziet. Ik ben benieuwd!

woensdag 11 juli 2012

How to: Lieveheersbeestjes nail art



Nail art is een van de dingen die ik zo leuk vind aan beauty. Lekker kliederen en jezelf uitleven op je nagels. Je kunt van alles op je nagels schilderen, je kunt het zo gek niet bedenken! Dit keer heb ik het wat rustig en simpel gehouden en heb lieveheersbeestjes gemaakt.